Услуги

Вие сте тук

Услуги

От дизайна на всеки продукт зависи неговия успех или неуспех. Печатният материал, рекламиращ вашата фирма, участва във формирането на представата за нея в съзнанието на клиентa, което води до повишаване на интереса и на продажбите. Качеството на изданието, представящо вашия продукт, кара хората да очакват аналогично качество и от самия продукт. За Вашият успешен бизнес, ние предлагаме: разработване на фирмено лого, корпоративен дизайн, художествено оформление на печатни рекламни материали, опаковки, дизайн на рекламни площи, външна реклама, изложбени щандове, брандиране на витрини и офиси, рекламни дисплеи и др.

ДИЗАЙН НА ЛОГО

Логото е лицето на Вашата фирма, то Ви отличава от останалите и създава имиджа на компанията или продукта. Изключително важно е да бъде направено професионално и да носи послание. Ние Ви предлагаме изработката на лого, като започнем от концепцията, продължим с графичното оформление и завършим с цветово решение и направата на “logobook”. Това представлява книга за дизайна на логото, тя е необходима, за да се знае как да се използва логото, в какви цветове, на какъв фон, с какъв размер, в кой край на визитката и т.н.

ФЛАЕРИ

Флаерът има за цел да обяви дадено събитие и да селектира потребителите. Тук отново е необходимо визията да бъде атрактивна, да приковава вниманието на човек, да синтезира важна информация и да носи послание до потребителя. Важна роля за привличане на вниманието играят специфичните шрифтове, ярките цветове и интересните символи. За да придадем луксозен и атрактивен вид на Вашия флаер, можем да ви предложим дизайн, който да впечатли получателя. Креативни решения във формата, прилагането на избирателен лак на части от изображението и др.

БРОШУРИ, ПРОСПЕКТИ И КАТАЛОЗИ

Брошурите, проспектите и каталозите са важна част от доброто представяне на Вашата фирма, продукт или услуга. Те са възможно най-представителният рекламен продукт, който лесно може да привлече интереса на потенциалните Ви клиенти. В себе си може да съдържа всякаква информация – видове продукти, цени, снимки, мостри, информация и т.н. С подходящ дизайн и професионална изработка, каталогът може да привлича клиенти дълго време, тъй като той е продукт, който клиентите пазят.

КОРПОРАТИВЕН ДИЗАЙН

Корпоративният дизайн обединява всички важни компоненти от Вашата фирмена кореспонденция: визитка, бланка, папка, пощенски плик,CD и CD джоб. Чрез тях Вие изграждате своя отличителен стил и подпомагате бързото и лесно разпознаване на Вашия бранд.

КАЛЕНДАРИ

Календарите са сезонен рекламен продукт, който обаче има целогодишен ефект. Подарявайки такъв на Вашите клиенти, Вие първо печелите симпатиите им и второ цяла година напомняте за себе си.

ПЛАКАТИ

Плакатът е временен рекламен материал, който има за цел да информира за дадено събитие, нова дейност, по-ниска цена и др. Той трябва да е с атрактивен дизайн, за да успее за краткото си време на ползване да се отличи сред останалите. Предлагаме Ви дизайн и изработка на всички видове стандартни и нестандартни плакати.