Графичен дизайн и предпечат

Вие сте тук

22

February
0(votes)
news

Графичен дизайн и печатна реклама

Графичният дизайн е свързан със създаването на различни визуални, рекламни и печатни продукти, отговарящи на цялостната фирмена идентичност. Независимо от развитието на дигиталните технологии, печатната реклама остава един от най-силните инструменти на маркетинга. Тя има силно визуално излъчване, а фактът, че има материално изражение, влияе и върху другите сетива на потребителя, поради което оказва по-силно въздействие и оставя много по-трайно впечатление от дигиталните методи на реклама.

Ако за представянето на вашия бизнес, на вашите продукти и услуги, имате нужда от печатни материали –​ аз съм насреща

Индивидуален подход

Разбирам, че всеки клиент има уникални изисквания и възможности за реклама, затова и моят подход към изготвянето на печатни рекламни материали е строго индивидуален. Всеки рекламен предмет има различно влияние върху потребителя, а цената за изработка зависи от обемите на продукция и от използваната технология.

Независимо дали ви трябват нови визитни картичкифлаери или листовки за вашия нов продукт, календари или тефтери, които да подарявате на вашите лоялни клиенти, или други печатни материали, аз подхождам индивидуално към вашите нужди и мога да ви предложа решение, което да задоволи в максимална степен вашите желания и да има въздействащ ефект върху клиента.

Понякога една листовка е достатъчна, за да представите вашия продукт. Друг път е необходимо да се направи цял каталог. Но винаги е нужно да имате под ръка визитки, които да предложите на клиента. Ето защо моят подход е: внимателно вникване в изискванията на възложителя и предлагане на оптимално и изгодно решение за продуктите на печатната реклама.

Предпечатна подготовка

Предпечатната подготовка (desktop publishing, DTP)Предпечатната подготовка (desktop publishing, DTP) е един от най-важните фактори за качествения краен продукт. Когато се подготвят материали за печатна реклама, не е достатъчно само да се изготви техния дизайн. За да стигнат до печатницата във вид, в който да бъдат правилно и коректно отпечатани, вашите файлове трябва да минат през допълнителна обработка, която наричаме предпечат (DTP).

Предпечатна подготовка е услуга, която включва набор на текста (оформяне на документа) във вид, готов за печат, художествено оформление и редактиране на изображения на необходимото високо ниво. Предпечатната подготовка включва проверка на файловете за коректност и за това дали отговарят на изискванията и ограниченията на използваната печатна технология и на довършителните процеси.

Работя с различни печатници и студия за печат, и предлагам пълно обслужване на клиентите. По този начин ви спестявам притеснението дали всичко ще се отпечата както трябва. При мен получавате пълния набор от услуги по изработката на един продукт на печатната реклама – дизайн, предпечат и печат.

На вас изобщо няма да ви се налага да общувате с други хора – възлагате ми изготвянето на вашия рекламен продукт и го получавате накрая в готов вид.

Имам опит в изготвянето на:

Работя с последните версии на най-съвременните софтуерни продукти за графичен дизайн и предпечатна подготовка.
Гарантирано най-добро качество и бързина от машините, с които работя!