SEO оптимизация

SEO ОПТИМИЗАЦИЯ

Оптимизацията на един уеб сайт за търсещи машини е съвкупност от мероприятия и техники, които се прилагат с цел, той да излезе колкото е възможно по-напред в резултатите от търсене на дадени ключови думи и фрази (обикновено с Google). 

Услугата за оптимизация (SEO) на един уеб сайт включва:

Действие за определяне на най-точните за Вашия сайт ключови думи. Обикновено се ползва информация от няколко инструмента на Google, които дават статистика за честотата на търсене на определени думи и фрази.

Проверка на настоящото състояние и класиране на сайта по определените ключови думи или SEO одит. SEO одитът установява дали основните SEO правила за изграждане на сайта са спазени, има ли и какви са външните връзки към сайта, какво е представянето му в социалните мрежи и др.

Анализ на конкуренцията. Анализът установява кои са основните ви конкуренти в конкретната ниша, какво е състоянието на техните сайтове и какви са необходимите мерки, които трябва да се предприемат, за да може вашия сайт да ги изпревари в класирането.

Поставяне на реалистични цели на оптимизацията, съобразени с определен бюджет.

 

Цената за оптимизация зависи от това:

  • в какво състояние е вашия сайт и
  • доколко е силна конкуренцията в дадената ниша. 

Има бизнес ниши, за които е лесно да се постигне максимален резултат без много усилия и други, в които конкуренцията е твърде силна и е нужен сериозен бюджет за постигане на желаната позиция.

Запитване за цена