SOFIA FASHION WEEK ОЩЕ ПО-МАЩАБЕН И С МНОГО ИЗНЕНАДИ

Вие сте тук

04

July
1 (votes)
news

От 26 до 29 септември София отново ще се превърне в столица на модата! Новото издание на Sofia Fashion Week AW 2017 ще събере на територията на зала EFE х-л Маринела всички любители на модата. Изданието ще се проведе в 4 дни с много чуджестранни гост дизайнери, наред с български установени и нови имена в модния бранш.

Тази година гостите и моделите ще могат да се насладят на класна и модерна обстановка с маркови напитки в най-новото заведение на хотела – Street Lounge – Hotel Marinela, чийто дизайнерски интериор го прави перфектното място за релакс и питие по време на модната седмица.

Тук ще се проведат и, вече традиционните, срещи между световни байери и дизайнери. Именно Sofia Fashion Week е събитието, което създаде B2B отношения между дизайнери, спонсори и крайни клиенти и с това подпомогна развитието на модния бизнес в България.

С всяко следващо издание, Sofia Fashion Week доказва, че София е достойна модна столица и може да предложи на българската публика най-доброто от света на модата. Събитието достига отразяване от модни гиганти като Fashion TV и италианското модно списание U FASH ON, а гости и баери пристигат от всички краища на света за ревютата.

Организатори на топ модното събитие са х-л Маринела и модната телевизия на България Code Fashion TV.

Всичко за Sofia Fashion Week, участниците и програмата може да следите на www.sofiafashionweek.com