Визитки без пари, как да си направя сам визитки

Вие сте тук

29

June
2 (votes)
news
5

Последната визитка е в ръката ви и искате същите. Отивате в рекламна агенция, подавате визитката и заявявате същите. Искат ви логото в Corel Draw, а вие повдигате рамене: “Не бе хора – искам просто същите визитки!?”

Лошите хора от рекламната агенция обясняват за векторни криви, набрани текстове и за едни 30 лв. Егати нахалниците. Ще направят визитките за пет минути, а се правят на интересни. И текстовете набрани… – нали това им е работата!?

Какво ще им давате на тия рекламни агенции 30 лв.

Сега ще ви обясня простичко как да си ги направите.

Понеже не разполагате с файла на старите визитки, се налага да се сканира визитката. Нямате скенер!? Няма проблем – има по 200 лв. – за пет минути ще идете да купите.

Вече имате скенер… е минаха два часа да обикаляте за най-изгодната цена, но си струваше – имате собствен.  Сега пъхнете старата визитка и я сканирайте. Изрежете логото (тифецване) – нямате представа как става?

Посетете близката книжарница и купете книга за Фотошоп. Това е програма за обработка на снимки и файлове.

Дадохте 50 лв. за книга – сега просто прочетете как става изрязването и готово. Минаха две седмици!? Ами да нормално – занаят се учи бавно.

Сега остана леката част – да наберете текста в Word. Готови сте – нали ви казах  – това е леката част. Сега дайте експорт на текста в Corel Draw. Какво е това ли – ами проследете линка. Остана само да подредите текста както си е на старата визитка.

Хайде, ще мина след месец да видя до къде стигнахте.

След месец:

Готови сте, браво!!! Поздравления. Видяхте как става, а щяхте да дадете на ония рекламни агенции цели 30 лв. да наберат текста вместо вас, да сканират старата визитка, да тифецнат логото, да забъркат фона, да пренаредят телефоните и информацията както си е на старите визитки. Работа за 5 минути :)

Сега разбрахте ли защо рекламните агенции искат пари за всичко това? Защото ако го правите вие – ще ви отнеме месеци.

Всъщност на този принцип са се родили доста рекламни агенции, така че напрееееееееееееед в рекламния бизнес – той ви чака с нетърпение. Сега вие ще изкарвате пари.

А тук можете да си поръчате визитки при професионалисти на добра цена - кликнете тук!